Listă

Servicii

Programează-te acum
Online → sau Telefonic →

Stomatologie

Stomatologia generală este specialitatea care cuprinde profilaxia, endodonția, cariologia, parodontologia și protetica dentară fixă și mobilă.

Detalii →

Implantologie

Implantele dentare reprezintă cea mai modernă și eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți. Pierderea dinților reprezintă o adevarată traumă, chiar dacă înlocuirea acestora, din pacate, este frecvent amânată sau chiar ignorată.

Detalii →

Chirurgie

Permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molarii de minte incluși sau semiincluși, caninii incluși, extracții dentare dificile, tratament chirurgical protetic, tumori benigne, chirurgia parodontală, augmentări osoase, sinus lift, etc.

Detalii →

Ortodonție

Ortodonția se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratamentul malocluziei, adică pozițiile incorecte ale dinților și oaselor maxilare care influențează echilibrul feței, armonia profilului, masticația corectă și nu în ultimul rând zâmbetul.

Detalii →

Estetică dentară

Daca sunteți sau ați fost fumători, beți cafea și ceai negru, probabil că nu mai sunteți foarte mulțumiți de culoarea dinților dumneavoastră și ați dori o schimbare. Puteți apela la un tratament de albire al dinților iar apoi, mai ales în cazul doamnelor, la bijuteriile dentare care schimbă zâmbetul și întreaga fizionomie.

Detalii →

Estetică facială

Fața este reperul cel mai important al imaginii noastre. Este primul lucru pe care-l vedem dimineața în oglindă, este primul lucru pe care ceilalți îl observă asupra noastră. Este locul unde sunt afișate emoțiile şi sentimentele noastre.

Detalii →