Echipa

Dr. Bianca Scarlat

Medic Dentist

Programează-te acum
Online → sau Telefonic →

Numele meu este Scarlat Ioana Bianca, am 26 de ani și sunt medic stomatolog.

M-am născut în Iași, am făcut Școala Gimnazială “Ion Creangă”, după care m-am îndreptat spre Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”, Iași, urmând profilul matematică – informatică. Olimpică la matematică și fizică, pe tot parcursul liceului dorința mea era să îmi fac o carieră în domeniul IT. Cu mai puțin de două luni înainte de admitere, drumul spre cariera mult dorită a luat o întorsătură radicală și pentru prima dată mi-am ascultat vocea interioară a inimii, dorința de necunoscut și am decis să mă înscriu la Medicină Dentară în cadrul facultății UMF “Gr. T. Popa”, Iași, totul devenind un vis. În toți cei 6 ani de facultate mi-am dat seama că am făcut cea mai bună alegere, această meserie modelându-se perfect pe personalitatea mea. Asfel în Septembrie 2019 mi-am luat licența și am devenit Dr. Scarlat Ioana Bianca.

Fire sociabilă, veselă, zâmbitoare și optimistă, ce adoră să lucreze și să fie printre oameni, deschisă să învețe lucruri noi și să se perfecționeze pe domeniul ales, am început să îmi depun CV-ul, pregătită să trec într-o altă etapă a vieții. La scurt timp am intrat în echipa IMPLANTIK by Dr. Chirap.

Aici am întâlnit o echipă de profesioniști, deschiși să împărtășească din experiențele lor și să ghideze spre o carieră de succes și pe tinerii absolvenți.

Mulțumesc, IMPLANTIK by Dr. Chirap pentru oportunitatea și sprijinul acordat!