Echipa

Dr. Rocsana Aniței

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială

Programează-te acum
Online → sau Telefonic →

La întrebările cât de importantă este tratarea diferitelor tipuri de anomalii dento-maxilare, la ce vârstă ar trebui început tratamentul ortodontic, ce tip de aparat se potrivește copilului dumneavoastră sau chiar dumneavoastră, vă poate răspunde medicul nostru ortodont, Aniței Rocsana:

Sunt absolventă a Facultății de Medicină Dentară “UMF Gr. T. Popa” – Iași, promoția 2012. Examenul de rezidențiat l-am susținut în același an, Centrul Universitar de formare fiind Iași. Din anul 2015 sunt Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

Și cum medicina este mai mult decât o carieră, ortodonția a devenit pentru mine un stil de viață. Cursul meu profesional nu s-a oprit aici. Sunt un medic într-o continuă investiție personală și profesională; am urmat și urmez numeroase cursuri de perfecționare în tara si in strainatate, incercand sa le ofer pacientilor mei cele mai noi si individualizate solutii de tratament.

In cadrul Clinicii Implantik am gasit colegi la fel de ambitiosi ca mine, pasionati de domeniul stomatologiei, buni profesionisti si organizatori alaturi de care simt ca pot evolua profesional. Cred in ei, cred in munca de echipa si cred ca impreuna putem face pacientii sa zambeasca.