Concurs

Regulament concurs

1.SCOPUL REGULAMENTULUI

Prezentul regulament stabilește termenii și condițiile de desfășurare ale concursului , inițiat de către Implantik by dr. Chirap, prin intermediul platformei Instagram.

Participarea la concurs constituie acceptarea expresă și necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos.

2.PREMIUL ȘI CONDIȚIILE DE ORGANIZARE

Premiul constă în 1000 de euro cash.

Premiul este acordat la Implantik by dr. Chirap într-un termen de 30 zile, iar valoarea totală a acestuia este de 1000 euro.

Se desfășoară în perioada 01.11.2023 -30.11.2023 prin intermediul  paginii de socializare Instagram ImplantikbydrChirap.

3.DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea la concurs este gratuită pentru orice persoană fizică care îndeplinește următoarele condiții:

  • Beneficiază de un tratament la clinica Implantik by dr. Chirap pe parcursul lunii Noiembrie.
  • După achitarea tratamentului, face un selfie în fața clinicii cu cuponul primit de la echipa Implantik.
  • Urmărește pagina de Instagram Implantik by dr. Chirap.
  • Postează poza făcută în feed cu tag clinicii și hastagul #ImplantikbydeChirap până pe data de 30 noiembrie 2023, ora 23:59.
  • Trimite captură de ecran cu poza postată pe pagina lor de Instagram ca și dovadă prin mesaj direct către pagina clinicii Implantik by dr. Chirap.
  • Doar pozele postate până la data și ora indicate anterior, care conțin eticheta clinicii, hastagul menționat anterior și care nu cuprind mențiuni jignitoare/ ofensatoare pot fi validate drept câștigătoare.
  • Păstrează bonul fiscal primit după achitarea tratamentului pentru verificare.

Nu pot participa la concurs, chiar daca îndeplinesc condițiile din prezentul Regulament, angajații sau colaboratorii Organizatorului sau ai sponsorilor Organizatorului.

4.DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI ȘI ACORDAREA PREMIULUI

Câștigătorii concursului sunt aleși în mod aleatoriu dintre persoanele care îndeplinesc condițiile expuse în prezentul regulament, prin intermediul unui program de software.

Daca câștigătorii extrași nu îndeplinesc condițiile din prezentul Regulament sau refuza premiul, se vă face o noua extragere aleatorie pentru desemnarea altui câștigător.

Stabilirea câștigătorilor se va face la data de 01.12.2023, iar rezultatul vă fi anunțat prin intermediul paginii de socializare Facebook și Instagram. Câștigătorul va contacta Organizatorul în termen de cel mult 5 zile de la data anunțului, pentru revendicarea premiului.

5.CONTACT ȘI SESIZĂRI DESFĂȘURARE GIVEAWAY

În situația în care aveți întrebări referitoare la modalitatea de derulare a concursului, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗶𝗺𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗸.𝗿𝗼